Ons Team

Marloes

Chef hamsteren

Bij Marloes is het inzamelpunt van alle gedoneerde kleding. De kleding wordt bij haar thuis uitgezocht en deels opgeslagen. Wanneer er iemand naar Thailand gaat zorgt zij ervoor dat diegene een tas met kleding krijgt om daar af te geven. Verder fotografeertĀ  zij de verkoopbare kleding en plaatst ze die op ons Vinted account.
Marloes is oprichtster en voorzitster van de stichting.

Nel

Oma

Nel is de oma van Marloes.
Zij is zo lief om een hele slaapkamer van haar woning af te staan zodat deze als opslag kan dienen voor alles wat op Vinted te koop staat.

Elke

Nr. 1 Verkoopster

Elke is de verkoopster van ons team. Momenteel met name op Vinted waar zij het contact met de kopers onderhoudt, maar ook op (rommel)markten waar zij ijs aan een eskimo weet te verkopen šŸ˜‰

Ciska

Inpakken & wegwezen!

Ciska is onmisbaar in ons team. Zij zorgt ervoor dat de kleding die wij via Vinted verkopen netjes wordt ingepakt en op tijd wordt ingeleverd bij de juiste verzender (en dat is op veel verschillende punten!).

Celeste

Chef aanpak
Celeste draagt graag haar steentje bij aan deze mooie stichting o.a. als bestuurslid. Celeste is een echte aanpakker en weet altijd de juiste mensen mee te krijgen. Het mooie vindt ze van deze stichting dat het heel transparant is en dat alle inkomsten direct gebruikt worden voor de kindjes. Het plezier zien als je de kinderen iets kunt geven qua eten, schoolspullen, kleding of bril maakt dit werk voor haar dankbaar om te doen. Celeste hoopt dat jullie het goede van de stichting zien en een bijdrage kunnen leveren hieraan. Dankjewel alvast!

 

Vacature

Chef Bahtjes

Ben jijĀ  onze regelaar en wil je daarnaast ook als inzamelpunt voor donaties fungeren? Verder zorg je ervoor dat de financiĆ«n van de stichting op orde zijn en ben je bestuurslid.

Meedoen? Stuur ons een email, heel graag zelfs!

Joyce

Chef social

Joyce praat en schrijft graag. Deze vaardigheid zet ze in door ons te helpen met de communicatie. In het verleden stonden Joyce en Marloes samen op de tennisbaan. Ook kon je hun vinden op Koningsdagmarkten voor de verkoop van kleding. Nu vind je Joyce vooral op onze social media accounts. Volg jij ons al op Facebook of Instagram?

 

Floor

Criticaster

First Floor Design is sponsor van onze prachtige website. Floor zorgt ervoor dat de website online blijft en is onze eerste hulp bij technische problemen. Daarnaast houdt hij ook van Thailand en gaf hij daar zelfs tekenles als vrijwilliger in een gevangenis!