Spoedverzoek tandarts!

Regelmatig naar de tandarts kunnen (ookal zijn onze goede voornemens om in 2024 vaker te gaan) is een luxe die veel mensen niet hebben. Zo ondersteunen wij een weeshuis in de sloppenwijken van Pattaya waar kinderen van alle leeftijden worden opgevangen. De meeste kinderen zijn nog nooit bij de tandarts of mondhygiƫniste geweest en hebben slechte onverzorgde gebitten. In december kregen wij een spoedverzoek binnen met de vraag of wij een tandartsbehandeling wilden doneren. Een opgevangen jongen in het weeshuis bleek allemaal rottende tanden en kiezen te hebben. Dit hebben wij gedaan. Op de foto zie je hoe dit jongetje behandeld wordt voor zijn rottende gebit. Regelmatig kunnen er van onze donaties nieuwe toiletspullen gekocht worden zoals tandenborstels en tandpasta. Helaas, kunnen wij vanwege de hoge kosten geen gebitsverzorging bij de tandarts voor alle kinderen doneren. Ons voornemen voor 2024 is dan ook om te kijken of tandartsen en mondhygiƫnisten hier misschien mee willen sponsoren aan gebitsverzorging daar. Ken jij iemand die zich ook wil inzetten voor een betere wereld en hier mee zou willen helpen? Laat het dan ons weten!