Op naar 2024!

2023 zit er bijna op. Wat een jaar! Ook dit jaar is er heel hard gewerkt in hier in NL om kinderen en gezinnen daar in Pattaya, Thailand een kansrijkere toekomst te geven.

We hebben inzamelacties gehouden, op markten gestaan, strijk- en vouwdagen gehad, flessen ingeleverd, 100’en kledingstukken op Vinted geplaatst, er zijn kerstkaarten ontworpen en verkocht, er is gewandeld, gerend, gekookt en gepoetst en nog zo veel meer.

Van al die opbrengsten hebben we elke maand donaties kunnen overmaken naar lokale organisaties in de sloppenwijken van Pattaya en onderhouden we 2 pleegkinderen in hun levensonderhoud.

Voor 2024 hebben we weer een heleboel goede voornemens en plannen. Daarover later meer. Voor nu genieten we vooral even na van alles. Bijvoorbeeld van deze donatie van afgelopen maand. In het wijkcentrum in de sloppen van Pattaya deelden we aan gezinnen 100’en kerstcadeautjes uit met noodzakelijke toiletspullen!