Rijst!

Ookal is het nog zomervakantie; wij blijven jullie donaties verkopen!

Met de opbrengst en geldelijke donaties kijken we elke maand hoe we dat geld het beste kunnen besteden. Dit doen wij in overleg met bijvoorbeeld het lokale bestuur van een wijkcentrum wat wij in Pattaya, Thailand ondersteunen.

Zo doneerden wij afgelopen maand grote hoeveelheden poedermelk en rijst. Van de rijst kunnen heel veel gezinnen in de sloppenwijken een maand lang eten. Babies in het weeshuis, ziekenhuis en de sloppen zijn tot 1 jaar vaak afhankelijk van poedermelk. Dat is niet alleen hier maar ook daar ontzettend duur.

Wij willen iedereen dan ook via deze weg, weer, bedanken voor hun donaties. Want met deze donaties konden wij, naast de rijst, ook een hele grote voorraad poedermelk doneren! Naast blije babies en families worden de spullen altijd lokaal ingekocht. Dit is beter voor het milieu en de lokale economie. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op dit resultaat maar zouden dit niet zonder jullie hebben gekund! Bedankt!