5 april actiedag Stichting Slum Kids Thailand!

Het voorjaar is van start gegaan, daarom houden wij op woensdag 5 april een actiedag om onze kledingvoorraad weer aan te vullen. We zijn daarvoor op zoek naar:

  • Herenkleding, jassen & schoenen;
  • Dameskleding, jassen, schoenen en handtassen;
  • Kinderkleding, jassen & schoenen;

Heb jij nou nog kleding (zomer of winter) die er goed uit ziet [zonder vlekken en gaatjes] en die je aan ons wilt doneren? Deze mag je vóór 5 april afgeven bij Celeste [Bekkensstraat 38, onder de carport] of voor/op 5 april bij Marloes [Triangelstraat 8].

Ook zullen op deze dag een aantal kids statiegeldflessen ophalen voor ons, dus zou het super zijn als je deze spaart voor ons en aan de kids geeft als ze langskomen. Ben je niet thuis en wil je wel flessen inleveren mag je ze ook bij ons afgeven. Heb jij kids die minimaal 10 jaar oud zijn? Dan zijn ze van harte welkom om te komen helpen flessen in te zamelen! Stuur dan even een appje naar Julie op 06-27237928.

Meer info over ons vind je o.a. op www.slumkidsthailand.org | www.instagram.com/slumkidsthailand | https://www.facebook.com/slumkidsthailand

Alvast bedankt voor je bijdrage!!

Team Slum Kids Thailand
Afke, Celeste, Ciska, Joyce, Marloes & Oma Nel